Algemene voorwaarden bij het afzeggen of verzetten van een afspraak
Wanneer u een afspraak met ons heeft gemaakt wordt deze altijd schriftelijk (per mail) bevestigd. De overeenkomst is dan bindend, tenzij u tijdig de afspraak verplaatst of deze annuleert. Dit kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang. Wanneer u niet tijdig annuleert of niet aanwezig bent op de afspraak dan bent u het volledige factuurbedrag aan ons verschuldigd.                                                                                                                 
 
Erna is lid van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO) en heeft de aantekening psychodiagnostiek, waardoor zij bevoegd is tot het verrichten van onderzoek bij kinderen en jongeren. Daarnaast is zij geregistreerd als Master Orthopedagoog bij Stichting Kwaliteitszorg Jeugd (SKJ)
 
Ondanks dat wij uiterst zorgvuldig zijn, kan het voorkomen dat u niet geheel tevreden bent over onze dienstverlening. Indien u een klacht heeft over onze diagnostiek en/of behandeling, stellen wij het op prijs dat u dit eerst met ons bespreekt, zodat wij onze hulp kunnen verbeteren en een poging kunnen doen er samen uit te komen. Erna is bereikbaar per e-mail via info@kinderpraktijkepe.nl of telefonisch op 06-22973791. De praktijk conformeert zich aan de klachtenregeling zoals vastgesteld door het College van Toezicht van de NVO of Stichting Kwaliteitszorg Jeugd (SKJ). Met een klacht kunt u contact opnemen met de geschillencommissie via de website: www. p3nl.nl

 

 

 

 

 
 

..

Kinderpraktijk Epe is bereikbaar per e-mail via  info@kinderpraktijkepe.nl of telefonisch op 06-22973791
 
Gegevens Kinderpraktijk Epe: 
Bezoekadres:

 

Kulturhus EGW

Stationsstraat 25

8161AP Epe

 

KvK nr. 71452311
Administratie: Dellenparkweg 4, 8161 AP, Epe.
 
Na de aanmelding ontvang je belangrijke informatie zoals info over vertrouwelijkheid, de algemene voorwaarden, de klachtenregeling en het privacyreglement van de praktijk.
Klik rechtsonder om deze documenten te lezen:
 
 

 

 

 

 

 

                                                        

gallery/fullsizeoutput_4758
gallery/lidvannvologocmyk
Algemene voorwaarden
gallery/istock-599794610
gallery/istock-680241320

Heeft uw kind concentratieproblemen?

Heeft uw kind motivatieproblemen?

gallery/website horizontal_tagline_on_transparent_by_logaster

Heeft uw kind faalangst

gallery/istock-596807532

Over mij

 
 
 

 

 

Na enkele jaren als leerkracht in het basisonderwijs te hebben gewerkt heeft Erna de studie Pedagogische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit te Amsterdam afgerond. De specialisatie die zij heeft gevolgd is Orthopedagogiek.

 

Erna heeft ervaring opgedaan met het bieden van "passend onderwijs". Ook heeft zij zich onder andere verdiept in positive behaviour support (PBS),  oplossingsgericht en handelingsgericht werken. Hierdoor heeft zij geleerd om goed aan te kunnen sluiten bij de behoeften van het kind en zijn omgeving. Gezamenlijk met het kind, ouders en eventueel de school kijkt ze hoe problemen op een haalbare en concrete manier aangepakt kunnen worden zodat positieve veranderingen in een korte tijd zichtbaar kunnen worden.

 

Erna is lid van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO) en heeft de aantekening psychodiagnostiek, waardoor zij volledig bevoegd is tot het verrichten van onderzoek bij kinderen en jongeren. Daarnaast is zij geregistreerd als Master Orthopedagoog bij Stichting Kwaliteitszorg Jeugd (SKJ).

 

Tevens is Erna moeder van vier kinderen van 13, 12, 8 en 6 jaar oud. Hierdoor heeft zij privé ook te maken met de uitdagingen die bij het ouderschap horen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gallery/aaa - 20190111 - job - erna - 112-bewerkt
gallery/small - 20190111 - job - erna - 143-bewerkt