Algemene voorwaarden bij het afzeggen of verzetten van een afspraak
Wanneer u een afspraak met ons heeft gemaakt wordt deze altijd schriftelijk (per mail) bevestigd. De overeenkomst is dan bindend, tenzij u tijdig de afspraak verplaatst of deze annuleert. Dit kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang. Wanneer u niet tijdig annuleert of niet aanwezig bent op de afspraak dan bent u het volledige factuurbedrag aan ons verschuldigd.                                                                                                                 
 
Erna is lid van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO) en heeft de aantekening psychodiagnostiek, waardoor zij bevoegd is tot het verrichten van onderzoek bij kinderen en jongeren. 
 
Ondanks dat wij uiterst zorgvuldig zijn, kan het voorkomen dat u niet geheel tevreden bent over onze dienstverlening. Indien u een klacht heeft over onze diagnostiek en/of behandeling, stellen wij het op prijs dat u dit eerst met ons bespreekt, zodat wij onze hulp kunnen verbeteren en een poging kunnen doen er samen uit te komen. Erna is bereikbaar per e-mail via info@kinderpraktijkepe.nl of telefonisch. De praktijk conformeert zich aan de klachtenregeling zoals vastgesteld door het College van Toezicht van de NVO. Met een klacht kunt u contact opnemen met de geschillencommissie via de website: www. p3nl.nl

 

 

 

 

 
 

..

Kinderpraktijk Epe is bereikbaar per e-mail via  info@kinderpraktijkepe.nl 
 
Gegevens Kinderpraktijk Epe: 
Bezoekadres:
Gezondheidscentrum Emst
Zuster van Rossumweg 23-25
8166 JE Emst
 
KvK nr. 71452311
 
Na de aanmelding ontvang je belangrijke informatie zoals info over vertrouwelijkheid, de algemene voorwaarden, de klachtenregeling en het privacyreglement van de praktijk.
Klik rechtsonder om deze documenten te lezen:
 
 

 

 

 

 

 

                                                        

Algemene voorwaarden

Heeft uw kind concentratieproblemen?

Heeft uw kind last van stress? 

Heeft uw kind leerproblemen?

 

 
 

 

 

 

Erna is basisschool leerkracht, orthopedagoog, mindfulnesstrainer en beter bij de les trainer. Ze heeft ervaring opgedaan met positive behaviour support, lesson study en creatieve werkvormen. Haar voorkeur gaat uit naar ontdekkend, onderzoekend, ervarings- en ontwikkelingsgericht leren. Ze is creatief, sensitief en houdt van uitdagingen. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig of buiten in de natuur.

 

Zij werkt graag met kinderen en vindt het belangrijk dat een kind zichzelf mag zijn. Elk kind is uniek en nog volop in ontwikkeling. Daarom kijkt zij hoe ze op een kindgerichte manier aan kan sluiten bij de behoeften van het kind en zijn omgeving, zodat positieve veranderingen in een korte tijd zichtbaar kunnen worden.

 

Erna is lid van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO). 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Swanita is orthopedagoog, kindercoach, maatschappelijk werker en trainer in motiverende gespreksvoering. Ze werkt naast haar kindercoachpraktijk ook als orthopedagoog bij een gespecialiseerde GGZ polikliniek.

 

Swanita is positief ingesteld, praktisch, oplossingsgericht, sociaal en creatief. Ze werkt graag met kinderen en jong volwassenen. Samen kijken naar wie je bent en aansluiten bij wat je nodig hebt om met meer zelfvertrouwen je verder te ontwikkelen is haar passie. Aandacht voor iemands kwaliteiten en het versterken van sociaal emotionele ontwikkeling vind ze erg belangrijk. Hierbij maakt ze gebruik van diverse werkvormen en (evidence based) methodieken.

 

Swanita is aangesloten bij het NVO en SKJ